30/8

BTW!

Igår kände jag en spark från min systers bebis :D

Grattis till Mia och Micke som får en liten bebis (bf) 3December :D

Moster Längtar efter dig! :D


30/8

Som jag skrev igår så var vi iväg till dollar store i gävle igår, Inte så givande resa för min del, hittade inte alls så mkt, fast iofs är de skonsamt för plånboken och jag tackar så mkt för de trevliga sällskapet iaf!

Efter att ha gjort mig i ordning kilade jag över till eva där de var kräftskiva :) Blev några öl å ett par glas vin osv, även Plutt kom över en sväng :) Lugn kväll förövrigt..

Idag ska jag och fia ta oss en tripp till Ikea :)

Allt för mig sålänge


29/8

Hade en otroligt trevlig dag igår! åkte och hämtade upp fia som jag lovat henne, sara följde också med! åkte en sväng på stan sen mötte vi upp sörling och larsson, snacka lite skit med dem.. sen fick jag provköra Sörlings corvette :D 290hästar i liten bil rör på sig rätt bra ;)

Skjussade hem fian vid 3 någongång och sara å jag öste till kl 5imorse haha så man är lite sliten nu :P

Idag ska jag åka till Dollar store i gävle med frida, roger och Theo :D
Senare idag är de kräftskiva och bira som står på schemat ;) Är fortfarande sugen på gävle med de verkar inte vara någon som har plats över :(

Allt för mig sålänge!

28/8

Uppdatering av gårdagen:
 
Knallade iaf över till sara efter att hon ätit, sen började vi gå en sväng.. promenerade väl i högst 15-20 minuter (brukar vara typ minst 2timmar annars) innan vi fick en idé om att våldgästa fia i hennes nya lägenhet, så sagt och gjort, vi knatade över till fia och Tvingade oss på att få börja plocka ner alla bokhyllor och dyligt, efter ett väldigt fram tjatat ja från fia så var vi igång :D Även Lisa kom förbi å hejade en sväng :) Höll på att dona där ända tills halv 11 på kvällen och fia var väldigt tacksam för att vi hjälpte till :)
Jag och Sara har även fått Fias tillåtelseoch Äran(!) att måla Fias Bebisrum :D *Sara och Nina är väldigt lyckliga människor* så någon helg framöver ska jag och sara agera målare haha :D Tur att Fia iaf litar på våran talang!! :P

Idag, ja.. va har jag gjort idag? Började med att jag var allmänt seg och missade Buss jäveln ner till jobbet imorse! så min kära pappa var världens bästa (som vanligt) och körde ner mig till jobbet, tack för de! <3
Hade förövrigt en helt okej dag, satte vecko budgeten innan 16 så de var lugnt sista timmen :) efter jobbet åkte jag hem å åt lövbiff å potatisgratäng :D sen ringde jag fia, hon var barnvakt åt Theo idag så hon skulle precis gå å möta Sara och Frida så då gick jag också dit, satt hemma hos fia å pratade en bra stund å sen knatade jag å sara tillsammans hemmåt, vi satte oss på min gård ett tag å snacka lite skit över en cigg :)

Efter de skilldes vi åt å nu sitter jag bara här å är allmänt trött.. väntar på att fia ska höra av sig, hon är å myser med sina gamla klasskamrater över en middag på Salt ikväll. Så jag lovade att jag skulle hämta henne när hon var klar där borta och Sara frågade om hon fick följa med, å de får hon ju såklart mer än gärna! :) Har saknat den tösen till tusen faktiskt, har ju tyvärr inte kunnat träffats lika mkt som förr nu när vi pluggade på olika skolor med olika tider osv, men nu ska de bli ändring! :)

Har nog förövrigt inga planer för ikväll.. Tänkte kanske dra med mig tjejerna upp till rickomberga å Råna med oss eller kanske snarare rädda frida haha å kanske ta en sväng på stan elr så vidare, får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt :)

Allt för mig sålänge!

27/8

Bra dag på jobbet, jag är nöjd! :D

Förövrigt så har jag precis käkat pasta och skinksås :D å nu väntar jag på att sara ska höra av sig så vi kan ta en promenix :)

Vann btw tävling med mitt lag på jobbet idag, så gratis lunch imorgon ;)

Allt för mig!

26/8

Mindre bra dag på jobbet men ligger fortfarande stabilt i budget :) drygt som fan att jobba under budget ansvar eftersom att de annars krachar mina helger..

träffade memme och linda en sväng efter jobbet idag :) trevligt trevligt!

Förövrigt gör jag ingenting.. är så trött på allt just nu.. Kärlek existerar inte i mitt liv just nu och kommer förhoppningsvis inte göra den närmsta tiden heller! jag genomgår en väldigt stor ekonomisk kris just nu vilket rent utsagt är skit, finns massor med saker jag vill köpa men får inte lön förns om närmare bestämt 31 dagar vilket suger rejält!

btw så har jag börjat spanat efter lägenhet :P finns inget just nu men man kan ju hoppas på de bästa iaf :D

När jag får lön iaf så måste jag köpa ett par skor! har inte gjort de på evigheter känns de som :O :|
Och sen tänkte jag ta mig till sthlm nästa månad för att köpa nytt löshår bland annat.. :) Någon som är sugen på att följa med? :D

Crusing i gävle på lördag, skapligt sugen på att dra dit men jag vet inte ja :P

Förövrigt så fyller jag år snart :D haha

Allt för mig!

25/8

Visa ditt intresse eller förlora mitt..

25/8

Hade en kanon dag på jobbet, verkligen trevligt med sånna dagar faktiskt!

Förövrigt så hade vi tävling på jobbet med två olika lag idag, och mitt lag vann :D så imorgon blir alla i laget bjudna på lunch ;)

Träffade fia efter jobbet och vi var en sväng till ulva på bil utställning, riktigt mkt folk faktiskt..
Sen satt jag å fia å pratade massor utanför henne :)

Förövrigt så såg jag att sara hade kommenterat, så jag tänkte försöka ta en promenix med henne i veckan! :)

Allt för mig

24/8

Hade en helt okej dag på jobbet idag, kom inte riktigt upp i budget men de tar man väl förhoppningsvis igen i veckan :)

Har även varit ut i garaget en sväng idag.. satt dit grenröret å insuget igen :) saknas fortfarande bara en förgasare :P

Nu blir de en dusch sen börja tänka på refrängen..

Btw, såg att min statestik skutit i höjden, närmare bestämt 60hittar senast igår, mycket trevligt!

Allt för mig!

23/8

"Du föddes gråtande medan folk stod omkring dig och log.
Lev så du kan dö leende medan folk står omkring dig och gråter."

23/8

Jag överlevde gårdagen haha! skapligt kanon full blev man, inte så konstigt iofs när man drar i sig en hel låda bärs å några cider haha :D

Hade en trevlig kväll i övrigt.. hände en del skumma grejer iofs men de är väl antagligen sånt som händer på fyllan?

Idag har jag faktiskt inte gjort någon nytta alls.. bara slöat precis hela dagen haha, så nu vankas de pizza å efter de blir de en dusch! sen kanske jag ska träffa plutt en sväng :)

Inga övriga planer för veckan.. bara jobb som står på schemat :)

Allt för mig så länge!

22/8

Car show var helt okej förutom all lera..  hade trevligt sällskap, öl och träffade massa folk man kände :) Är iaf hemma nu, har precis ätit å är lite små full å känner mig skapligt trött... hur fan kommer de sig egentligen ?
Jag tänkte iaf ordna upp de med en dusch för att sedan sminka om sig å byta om, för att sedan vänta på att syrran å micke med flera hämtar upp mig för att crusa på stan, sen blir de honkan :)

Ha en trevlig kväll allesammans! Puss

21/8

Hade en kanon dag på jobbet igår så man kunde slappa lite idag, satt vecko budgeten utan problem :) riktigt skönt faktiskt!

Jobbade till 19 igår å efter de träffade jag lisa en sväng sen kom även mange :)

Idag har jag som sagt haft en lugnt dag på jobbet.. gick på stan med Maria (min arbetskollega) en sväng efter jobbet för att hitta ett par ballerina skor, å var de lyckat ? Nej, såklart inte.. :(

åkte iaf hem efter de, käkade för att sen gå upp till gränby med mamma å kika lite plus att jag skulle köpa hårfärg..
Köpte ett par nya solbrillor iaf.. åkte hem och vad kom man på då? jo, att jag glömde hårfärgen.. *SUUUCK*
Fia ringde precis i rättan tid och erbjöd sig att följa med :) så nu ligger mitt löshår och väntar på att färgen ska bli utsköld :)

Car show + fest på Honkan imorgon :) Lite peppad faktiskt ;)

Allt för mig.

18/8

Har haft en skaplig skit dag på jobbet idag med, lite bättre än igår iaf men fortfarande inte tillräckligt... de bara skricker söndagsjobb för tillfället..

jobbade till strax innan 20 idag.. alltså 11timmars jobb.. ja jag är sjukt sliten.. måste troligtvis jobba över imorgon också =/

Så håll tummarna för mig så att jag slipper jobba helg! haha

Men som tröst har jag beställt kläder idag :D:D jag är lite lycklig iaf! Kommer på torsdag så då får man hoppas på de bästa :D

Btw - Dagens kommentrar på jobbet:
Sam - Bebis! (bella alltså) Va fan är dehär? DILDON SVEN?!
Sam - Vem fan har bränt den här?
Bella - *skratt* Jag och Nina :D
Sam - *Tittar på Nina* - Hörru Sven! Va fan är dehär?
Nina och Bella - Hahahaha :D

Allt för mig

17/8


IF YOU LOVE SOMEBODY, SET THEM FREE.
- IF THEY RETURN, THEY WERE ALWAYS YOURS!
- IF THEY DON'T, THEY NEVER WERE!

17/8

Hade en riktigt skit dag på jobbet idag.. måndag verkar suga rejält faktiskt..
Efter jobbet blev de garaget en sväng, så tänkte kasta upp lite bilder på bilen, som den ser ut nu :)

  

Allt för mig :)

16/8

Gick bra på jobbet i fredags så jag behövde inte jobba söndag :D skönt!

I fredags var de firma fest som stod på schemat, hände lite skit då men förövrigt en mkt trevlig kväll.
I lördags åkte jag å plutt över till frida och roger, där var även micke så vi satt å pratade å hade trevligt sen blev de en sväng på stan :)

Idag har jag varit i garaget å pillat på min bil :D det tar sig så mordbrännaren!


Förövrigt så lägger ni säkert märke till att jag har ny design på min blogg, jag är sjukt nöjd med den å allt var tack vare Mickis! Tack så jätte mkt vännen!

Imorgon är de jobb som står på schemat å sen blir de nog garaget :P

Ska iväg till plantagen en sväng senare å träffa folk :)

Allt för mig så länge!

13/8

Ärligttalat så har jag rent utsagt haft en skit dag på jobbet idag, får hoppas på en kanon dag imorgon så att man slipper jobba helg men de ser inte så ljust ut just nu..

förövrigt så tänkte jag väl gå å värma tjock pannkaka som min mamma har gjort idag :D Sen blir de troligtvis att åka hem till bellabus för att färga håret på henne :)

allt för mig.

12/8

Hade en kanon dag idag faktiskt, var riktigt segt på förmiddagen men på eftermiddagen blev de andra bullar, tog igen min budget från måndagen så nu ligger man 900plus i budgeten så förhoppningsvis slipper man jobb på söndag! :D

Får även ta och gratulera till mitt lilla hjärta bellabus som krigade till sig ett presentkort på 500riksdaler, mkt starkt jobbat! <3

På fredag blir de firma fest med jobbet, ska bli mycket trevligt!
Dessutom tänkte jag väl ta mig en sväng hem till frida å roger för att gratta roger i efterskott :)

Allt för mig!

11/8

Har haft en helt okej dag på jobbet, som ni säkert förstått så var de sista dagen på min prov-vecka idag. så jag fick sitta i möte med båda cheferna vid halv 16 tiden idag och vet ni? jag fick en provanställning :D:D:D Grattis till mig!

Efter jobbet tog jag bussen hem till Plutt (ja, jag svek min cykel idag) Grattade henne, även matte å kim var där, riktigt mysigt att bara sitta å prata gammla minnen å ha de allmänt trevligt :) Tack för de!

Take Care! / N

10/8

Har egentligen inte hänt allt för mkt sen sist.. har fortfarande prov vecka på jobbet så jag vet fortfarande inte om jag får vara kvar.. men man får som sagt hoppas på de bästa :)

Igår träffade jag bella och nicky en sväng.. efter de åkte jag och hämtade upp fia för att åka till plantagen, var där en stund å snackade lite skit bara.. och vet ni, vet ni, vet ni? Jag kände fias bebis sparka igår också :D värsta super mys!

idag har de gått sjukt segt att jobba.. uppnådde inte min budget för dagen men förhoppningsvis hinner jag ta igen de i veckan :)

Imorgon blir de jobb å sen efter de ska jag åka och fira min älskade plutt som fyller hela 22år imorgon, Grattis hjärtat! <3

och förövrigt så har jag tyvärr lyckats gått å kärat ner mig eller något sånt dyligt.. och det är knappast till min fördel!

Ta hand om er allihopa! Kram kram

9/8

Can't explain all the feelings that you're making me feel

I wanna kiss you every minute, every hour, every day...

9/8

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be...

You were everything, everything that I wanted
We were meant to be, supposed to be, but we lost it..
And all of the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they..
But they don't know me
Do they even know you?

6/8

Gick faktiskt riktigt bra på jobbet idag för att vara andra dagen! efter jobbet bestämde jag och bella att vi skulle gå på bio, vi såg "Män som hatar kvinnor" och den var riktigt jävla bra! helt klart att rekomendera!  Och för att poängtera så cyklade jag fram och tillbaka till jobbet idag, ja, jag är faktiskt lite stolt över mig själv :)

Helgen har jag inte så mkt planer för.. blir jobb till kl 17 imorgon iaf sen för vi se vad som händer efter de.. Och om jag inte uppnår min budget imorgon så blir de jobb på söndag också men man får väl hoppas på de bästa :)

Ha de gott!

5/8

Klarar du av att stå för all den besvikelse och oreda du ger?

5/8

Uppdatering

Utbildningen gick helt okej faktiskt.. blev lite långtråkigt efter ett tag men man överlevde iaf :)
Var ju även till thuns med fia och kim på förmiddagen och jag kan väl inte påstå att de var någon speciellt givande resa för min del iaf.. köpte en ny ögonskugga.. de var ungefär de jag kom över :P Men fia hittade massa fina å mysiga saker till bebisen :)

Förövrigt hade jag min första dag på provveckan på securia idag och de gick riktigt bra faktiskt :)
Får hoppas att de fortsätter i den här takten :)

Allt för mig. Puss

3/8

Är skapligt trött efter att ha agerat flytt firma åt emelie å wania i princip hela eftermiddagen.. annars har jag inte gjort allt för mkt idag, var ju på arbetsintervjun vid 14-tiden å de gick bra, ska på utbildning imorgon vid 17.30 :) Skjussade även hem en av emelies katt-bebisar till bella idag, så nu har bella en liten "Hulken" hemma :D

Imorgon, förutom utbildningen, så ska jag och plutt ta oss en tripp till thuns å kika lite :)

Allt för mig sålänge :)



You know i´d fight for you, but how could i fight for someone who isn´t even there?



2/8

Ny månad och nya upptåg!

Jag kom hem i lördags morse efter en otroligt lång och fantastisk trevlig vecka i rättvik, en mycket händelserik vecka om inte annat ;)

För övrigt händer de väl inte allt för mkt, har träffat plutt massor och vi tog oss även en tripp upp till rickomberga å hälsade på frida, blev en härlig kväll med mycket skratt å prat om gamla minnen!

Idag, (söndag) har jag vart över till bella å lämnat lite saker, sen hämtade jag upp fia för att åka till racet på plantagen..

Förövrigt mår jag väl relativt bra, inga större motgångar nu.. arbetslös än så länge, meckar bil (förhoppningsvis blir de ett till bil köp snart ;) ) umgås med alla nära och kära å är ute på galna upptåg :) har även träffat J två gånger sen sist ja skrev.. man kan ju hoppas på de bästa ;) så de är som de borde helt enkelt.. inte arbetslösheten kanske men imorgon är de arbetsintervju som gäller, så håll tummarna för mig då!

Allt för mig sålänge, skriver mer någon annan dag :)
Puss

Frida & Fia - Falafel-Hasse ;D

 
Varför känner jag såhär för dig? Vart är vi nu och vart är vi påväg? jag vet inte om jag hindrar mig själv från att tycka om dig eller om de är någonting annat som drar mig tillbaka.. har vi något att förlora ? varför ska du vara så jävla invecklad? varför måste du behöva tänka precis som mig?

Izabell Sjödén


If you are alone, i´ll be your shadow.
If you want to cry, i´ll be your shoulder.
If you need to be happy, i´ll be your smile.
But anytime you need a friend, i´ll just be me.

RSS 2.0