30/8

Vilket tecken är du?

Väduren (23 Mars - 22 April)
Du har livlig fantasi och tror ofta att du är förföljd av SÄPO. Du har inget inflytande på dina vänner och folk harmas över att du nonchalerar din styrka. Du saknar självförtroende och är en allmän nolla.

Oxen (23 April - 22 Maj)
Du är praktisk och uthållig. Du har en ihärdig beslutsamhet och jobbar som fan. De flesta människor tycker att du är envis och tjurskallig. Du är inget annat än en satans kommunist.

Tvillingarna (23 Maj - 22 Juni)
Du är intelligent och tänker snabbt. Människor gillar dej för att du är bisexuell. Du är benägen att förvänta dig mycket för lite, det betyder att du är en billig jävel. Tvillingarna är ökända för att tycka om incest.

Kräftan (23 Juni - 22 Juli)
Du är sympatisk och förstående för andra människors problem, vilket gör dig till en tönt. Du skjuter alltid upp saker och ting. Det är därför du alltid går på socialbidrag och inte är värd ett skit. Alla som sitter i fängelse är Kräftor.

Lejonet (23 Juli - 22 Augusti)
Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.

Jungfrun (23 Augusti - 22 September)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedanta attityd verkar sjuklig för dina vänner och medarbetare. Du är kall och känslolös och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra busschaufförer och hallickar.

Vågen (23 September - 22 Oktober)
Du är den artistiska typen och har svårt att handskas med verkligheten. Om du är man är du förmodligen homosexuell. Chanser till anställning och vinster är lika med noll. De flesta kvinnliga Vågar är horor. Alla Vågar dör av könssjukdomar.

Skorpionen (23 Oktober - 22 November)
Du är värst av alla. Du är en skruvad affärsman och ingen kan lita på dej. Du uppnår höjdpunkten av framgång på grund av din totala avsaknad av etik. Du är en jävla knöl. De flesta Skorpioner blir mördade.

Skytten (23 November - 22 December)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.

Stenbocken (23 December - 22 Januari)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är praktiskt taget en fegis. Det har aldrig funnits någon Stenbock av betydelse. Du borde begå självmord.

Vattumannen (23 Januari - 18 Februari)
Du är uppfinningsrik och har en tendens att följa med din tid. Du ljuger mycket. Du gör samma misstag om och om igen eftersom du är korkad. Alla tycker att du är en jävla drummel.

Fiskarna (19 Februari - 22 Mars)
Du är en banbrytare och tycker att de flesta andra människor är tjockskallar. Du är snabb att tillrättavisa, otålig och har alltid "goda" råd åt andra. Du gör inget annat än att klanka ner på alla du kommer i kontakt med. Du är en jävla idiot


21/8

Nu är första dan avklarad, skönt trots allt, gick två timmar å sen sluta vi =) Skönt som fan..

Men de som är  jobbigast av allt är att se dig igen, jag försöker undvika din blick varje gång men ändå ser du rakt igenom mig.. dina Iskalla ögon stirrar hål i själen på mig, vetskapen av att vi tvingas sitta i samma rum, att få dela din närhet, är underbart, trots att du är flera miljoner mil ifrån mig.. Och utan din vetskap så dör ja hellre än att få leva ensam utan dig..

Jag saknar dig hjärtat </3

17/8

Usch va dålig ja e på att blogga.. Iofs så är mitt liv inte så pass händelserikt som de kanske bör vara.. men ja gör inte allt för mkt.. ja känner att jag har för mycke fritid och bör väl göra något radikalt snart..

har inte hänt allt för mkt egentligen.. festat, träffat folk, vart i garaget å tagit de jävligt lugnt.. slutsumeringen blir alltså att allt är precis som vanligt..

jag känner även att jag har för mycket fritid för att spekulera på.. Tänka på varje liten sak man gör och hur man ska eller har gjort de. Jag funderar på att Nollställa allt, hela mitt liv och börja om på nytt ? men va gör man då med de förflutna som ligger och nöter i bakskallen? jag antar att man inte kan ignorera sitt gångna liv men å andra sidan så måste man väl kunna börja om nånstans och få en nystart ? jag menar att, en alkolist tex, eller en missbrukare som får hjälp med rehab, å gud vet vad, klarar dom allt de och klarar att börja ett nytt liv utan alkohol och droger, utan missbruket, så bör väl en mer elr mindre vanlig tjej som jag också kunna göra de? jag tycker visst att samhället är orättvist utav bara helvete eftersom man uppenbarligen måste göra nått radikalt som typ göra ett brott, bli uteliggare elr till och med missbruka för att få minsta lilla hjälp på traven i de här samhället.. Ska man behöva sätta sig i skiten för att få minsta lilla uppskattning överhuvudtaget? Jag har faktiskt ingen aning.. men de hade inte skadat att få veta.


Ge människor mer än vad de förväntar sej och gör det för att du tycker om det...

4/8

If you are alone, i´ll be your shadow
If you want to cry, i´ll be your shoulder
If you need to be happy . i´ll be your smile
But anytime you need a friend. i´ll just be me



Jag trodde iaf att de va så.. Eller snarare, de var så, tills den dag våran dröm sprack..
Våran vänskap, som inte kunde liknas med någon annans, det var du och jag mot världen min vän, Bara du och jag..
De sägs att man inte vet vad man har förns man förlorar de, och kanske är det så också.. Men förlorar man inte saker av en anledning ? Kanske är vi förlorare båda två i dagens läge, jag vet faktiskt inte.. är det så? Eller känner du att du har vunnit något  på grund av dehär ? för de har inte jag..
Att förlora dig, Min allra bästa vän, var min största rädsla och nu mera min största förlust..
Så.. vad gör man, när drömmen har spruckit ?
Vad gör man, när man upplevt sin största rädsla ?
Vad gör man, när man möter hinder ?
Vad gör man, när man är en förlorare ?
Och säg mig, vad gör man, när man har förlorat sin allra bästa vän ?

RSS 2.0