27 April

Jag vet, sjukt dålig uppdattering under de senaste dagarna.. såhär har de iaf kort och gott sett ut

23/4 - Garaget, Middag hos moster Eva och sen fest på Rebels med Memme, Linda och Simon
24/4 Garaget sen grillmys med Agge, John, Pp, Johanna, Robert och patrik i Fjällnora
25/4 Garaget och övernattning hos mr K
26/4 Garaget
27/4 Jobb, garaget sen göra stan + Luncha med Veronica, Arbetsintervju, solning och bikini letande återigen!

Vet inte vad kvällen har att erbjuda faktiskt.. En dusch ligger jävligt tätt inpå schemat iaf haha :)

Imorgon är de återigen garaget som står på schemat.. måste bli klar med bilen nu ju! sen tänkte jag försöka dra mig till gymmet å sen solning :) Kanske åka förbi Linda en sväng, vem vet ;)

Allt för mig sålänge! Hörs när vi hörs :D

22 April

Var uppe med tuppen idag igen, Garage dag som stod på schemat! så.. 7timmar av dagen spenderades mkt riktigt i garaget å efter de har jag lagat mat till mig själv och familjen, blev lövbiffsgryta med ris för min del och Lax med potatis för de andra :) Vet inte vad resterande av kvällen har att erbjuda faktiskt men de visar sig väl i vanlig ordning :)

Hörs imorgon!

Won't look back, when I say goodbye.
I'm gonna leave this world behind me,
Gonna take what's mine tonight.
Because every wasted day becomes a wasted chance.
You're gonna wake up feeling sorry,
Because life wont wait,
I guess it's up to you...
Life is what happens while you're busy making your excuses.


21 April

Är i princip uppe med tuppen idag, vaknade 09.15 på min lediga dag! så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, åka till gränby å hämta ut pengar å sen till apoteket.. är väl typ de som är min plan.. kl 12.30 ska jag till Frida å färga håret iaf :D Ni anar inte hur mkt jag har längtat! sen kolla lite skor och ikea en snabbis innan jag ska till Tove och Thomas på middag. Är väl ungefär så min dag kommer att se ut :) får vara allt för mig så länge!

20 April

Började dagen med jobb i vanlig ordning, sen kom Veronica och hennes son Wille hit, så vi började dagens äventyr med att fixa en cab kolv till pappa å sen till gränby för att leta bikini men hittade tråkigt nog ingenting! så nu på kvällen skulle Frida färgat mitt hår men de verkar tyvärr inte bli av idag... jag som hade sett fram emot de :( men men.. så, vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt.. hämta ut pengar iaf för John skulle komma förbi och lämna öl till mig :D men sen vet jag inte som sagt, kanske våld gästa någon stackare haha :)

Imorgon är jag ledig så jag tänkte följa med Veronica och shoppa lite sen på kvällen ska jag på middag hos min moster Tove och hennes karl, trevligt! :)


Allt för mig sålänge!


Håll mig hårt eller släppt mig helt..


19 April

Underbara lediga dag! Blev väckt av Veronica imorse, så hon kom över hit så vi tog med oss en filt ut på gräsmattan här utanför för att njuta av de fantastiska vädret! stekte i 1,5timme å sen blev de gränby för att handla.. Nu håller jag på att laga mat till familjen, blir spagetti å köttfärssås idag :) faktiskt inga direkta planer för kvällen.. men de visar sig!

Imorgon är de iaf jobb som står på schemat i vanlig ordning.. sen leta bikini med Veronica och sen hårfärgning hemma hos Frida!

Nu ropar spegettin, allt för mig!

18 April

Har jobbat klart för dagen, sovit och sen stekt på ballkongen i solen, nästan 25grader ute! :D sen kom Veronica förbi på kaffe å sen runt till bland annat Gränby och rusta.. Har köpt hårfärg nu för bästaste Frida ska hjälpa mig på onsdag om allt går som planerat :D 

Ikväll blir de att åka till pappas garage å slipa lite på listerna å förhoppningsvis hinna kasta på lite färg också :)

Allt för mig sålänge!

17 April

Blev en bra kväll igår, grillmyset hos bella, ölandet å bra musik! :D blev jag bella och agge som grillade, sen kikade Alex förbi en sväng innan jobbet, trevligt! sen kom Veronica och mickan å sen pp, john och peter :) bra skit! sen utgång, bullit först å sen etage för min del å träffa världens bästa Maria! <3 sen spårade jag, såklart? så mr K (som förövrigt inte pratar med mig längre) fick ta den smällen.. men men.. var ju trots allt sanningen som kom fram även om de var helt fel tillfälle att tas upp på, tråkigt men sant! Promenerade förövrigt hem från stan, skönt med 30mins promenad när man behövde de som bäst kl 4 mitt i natten :P

Idag har varit en lugnt dag, inte många knop gjorda, Syster och Kevin var på besök när jag vaknade i morse :) sen ut till pappas garage för att grunda lite lister till chevan å sen hem.. väldigt lugnt som sagt! :)

Nu blir de en dusch, hörs säkerligen imorgon igen! :)


16 April

Gårdagen var helt okej, lugnt och nyktert, var ut en sväng till peters garage där Peter, Agge, Bella, John, Markus och Pp befann sig å efter de blev de en sväng på stan.. lugn kväll som sagt!

Idag tog sovmorgonen ut sin rätt, skönt! sen gränby med mamma och nu laddar jag upp för att dra vidare till Bella på grillfest, mys! Först ska jag fixa håret och bränna en skiva, får ju skjuss av världens bästa pappa <3

Peppar med hjälp av dig här låten
http://www.youtube.com/watch?v=si88vCt06s4

Allt för mig, hörs imorgon!

...

kärlek är lycka, övertyga aldrig dig själv att lidande är endel av det..


15 April

Underbara dag! började med att jobba, som vanligt! sen hem till Frida för att träffa henne och Theo, har saknat dom såååååhäääär mkt *Visar med armarna* blev en hel del kaffe och sen tog vi med oss theo och grann ungarna ut i lekparken å jag å frida låg och solade, obeskrivligt bra dag! Är nu hemma igen å ska strax hoppa in i duschen :) vet fortfarande inte vad kvällen har att erbjuda men någonting bör man väl styra!

På återseende!

14 April

Började min lediga dag med att göra stan med Bella å hennes två små tjejer Leila & Lina :) sen vidare ut i garaget för att pyssla om Chevan lite, äntligen är taket färdig slipat! :) sen vidare till Björklinge för att hälsa på Agge, John och Peter :) in till stan igen för att dricka kaffe å nu är jag hemma igen.. Sängen kallar väl eftersom att klockan ringer igen 04.30 ^^

Har faktiskt inga som hellst planer för helgen.. eller jo, garaget! Bilen ska ju trots allt ut nästa helg så jag har en del att göra.. dvs fixa klart bakluckan helt och hållet, spackla å slipa både taket och bakluckan och sen lackas.. kan kanske bli en smula tajt som sagt, men de ska gå! :P *You can do it, put your mind into it* som min kloka och fina vän Maria Axelsson sa :)

Är förövrigt stort behov av att färga och slinga mitt hår!! bör återgärdas omgående!

Nu ropar sängen, godnatt :)


13 April

Har inte riktigt haft tid med bloggen dom senaste dagarna så de blir dåligt med uppdatteringar!

Har jobbat färdigt för dagen nu och sovit en stund, börjar bli förkyld så jag känner mig helt slut! inte helt okej..
Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda faktiskt, Ska åka till syster i Bjk iaf å hälsa på henne och kevin :) sen kanske de blir en sväng förbi garaget påvägen hem :)

Nu, Duschen!

På återseende.


Puss på dom! <3


11 April

Jävligt dålig uppdatering under helgen, jag vet! fredag blev som sagt middig här hemma med bella agge och john, sen utgång, mkt bra kväll! Lördag blev de bärs hos bella sen magnussons å sen etage! Söndag blev de garaget, besök av micke, mia och kevin annars lugnt.. Fantastiska helg!

Har förövrigt jobbat klart för dagen idag, så nu ska jag och bella strax åka å byta bil för att sen åka till Göteborg fram och tillbaka så vi lär väl vara tillbaka inatt någongång!

Allt för mig sålänge!

8 April

Jobbat färdigt för dagen, sovit, sen kom Bella och Agge å sen gränby, hälsat på på Leilas dagis på öppethus :) nu hemma för att göra sig iordning, laga middag till mina fina <3 å sen förkrök! bra skit!

Hörs imorgon! trevlig kväll!

7 April

Har spenderat dagen på stan med Agge och Bella, Inget shoppande idag heller, tråkigt nog! sååå.. Min kvälls planering blir att åka till garaget för att pyssla om chevan lite å sen handla till morgondagen :)

Morgondagen ser ut som så att de först blir jobb på morgonen i vanlig ordning, sen dyker Bella och Agge upp vid 13, kila till systemet å kika lite på gränby och sen invänta John.. Tänkte bjuda mina fina vänner på middag här hemma imorgon! :) sen blir de tjejkväll, Etage som står på schemat, så, förfest och utgång alltså, kan bara bli en bra dag/Kväll/Natt :)

Allt för mig!

6 April uppd.

Fick förövrigt hem deklarationen idag.. Kan någon vänlig själ förklara för mig hur de går ihop, Tjänade 250.000 under 2010, skattade enligt tabell på 32% och ska ha en skala på 31,70% och ändå, ÄNDÅ får jag bara tillbaka 174kr ? hur i allsin dar är de möjligt? :S Mindre glad tjej!

6 April

Sådär ja, jobbet avklarat för dagen, har dessutom sovit i en timme, helt slut! så nu ska jag kluddra lite i timrapporten för att sen åka till bella å dricka kaffe :)

Ikväll blir de garaget och pyssla om Chevan lite å sen vattengympa :)

Allt för mig!

5 April

Började dagen med att bli väckt av Bella kl 09.50 så de var de dags att gå upp å sen ta bussen till stan, in och ut i nästan varenda butik och sen lunch på Cupido och kaffe på Waynes, mkt trevlig dag måste jag säga och motion lär man ju fått en del av också :P Köpte förövrigt ingenting! inte en enda pinal! är lite besviken faktiskt men min plånbok är en förbannat glad prick haha :)

Så, nu är jag precis hemkommen igen, vet inte riktigt vad kvällen till ära har att erbjuda, kanske ikea med mr K ( som, hör och häpna(!) var hans förslag! ) men vi får se :)

Allt för mig sålänge!

4 April uppd.

Sådär ja, vikt 2 ikea säckar med tvätt och städat ur hela rummet, duktig tjej :)

Har dessvärre inte hunnit med gymmet ännu, lite besviken på mig själv faktiskt men har fortfarande en förbannad träningsvärk! så jag tänkte ta en promenad med Bella runt Luthagen ist! Men först ska vi till skopunkten :D :D

Imorgon är jag ledig som vanligt, så jag startar dagen med lunch på Cupido med Bella å förhoppningsvis kika lite på stan också :)

Allt för mig! trevlig kväll :)

4 april

Har inte hunnit med speciellt mkt idag, jobbat å städat lite här hemma ^^

Inga planer för kvällen heller, förhoppningsvis orkar man dra sig till gymmet en sväng iaf :)

Hörs senare!

3 April

Pratade jag om att vara sliten här om dagen så är de ingenting mot vad jag är idag, haha! ont i hela kroppen och bakfull som fan, man mår väl som man förtjänar antagligen!

Hamnade iaf på motorgårn som sagt och de var en riktigt bra kväll trots att de var väldigt lite folk! Spenderade natten hemma hos mr K, mys på honom!

Nu blir de en dusch å sen sovdax, kl ringer ju i vanlig ordning kl 04.30 då plikten kallar haha :)

Orkar faktiskt inte skriva mer idag, så vi hörs imorgon ist! :)

2 April

Kvällen igår spenderades på peter jobb i sällskap av honom, John och Agge för ett växellåds byte på Johns bil ^^

Har inte hunnit med allt för mkt idag, varit till bolaget, öb och sen har jag faktiskt köpt två par nya jeans idag, i 3storlekar mindre än vad jag alltid annars haft!! mkt glad tjej! :D

Ikväll blir de några öl med Veronica och Mickan, lär väl antagligen hamna på motorgårn tillsist haha

Allt för mig så länge!

1 April

Har hittils under dagen hunnit med att jobba, hämtat upp Bella och kört ett skivstångs pass på gymmet :)
Har aldrig någonsin varit en så sliten människa som jag är just nu, Haha! känner mig som en överkokt spagetti, minst sagt!

Så nu blir de en dusch och sen vila en liten stund.. vet dessvärre inte vad kvällen har att erbjuda, den som lever får se ;) blir iaf troligtvis ett till pass på gymmet lite senare :)

Allt för mig!

RSS 2.0