10 Juni

Var som sagt ut till syster igår, blev en hel del kaffe och altan städning för fulla muggar :) Tog med mig Kevin in till stan medans syster var på arbetsintervju och dessutom så fick hon jobbet, Massor av grattis till henne! <3

Och som jag skrev i förra inlägget så var jag på arbetsintervju jag också i onsdags, å dom ringde igår å sa att jag fick jobbet :D :D Så nu har jag skrivit på alla papper så från och med Måndag den 20 jobbar jag som reservdels säljare på Modins bil här i uppsala :)

Livet känns helt jävla underbart just nu :)

8 Juni

Sjukligt dålig uppdattering den senaste tiden, tro mig, jag vet! Vet dessvärre inte om de kommer bli bättring heller, har väl någon form av blogg torka känns de som.

Tänker iaf sumera den senaste tiden såhär:

Avslutat vikariat på Mellan Svenska Städ, Shoppat, Utställning i Heby(Mia, Micke & Kevin <3) Motorgårn, Frida <3, Veronica <3, Rebelrun(Tessan, Emelie, Fredrik, Mathias! <3) 2 Arbetsintervjuer, Alfa kassan och Mr M :)

Mår förbaskat bra just nu och jag hoppas innerligt att de håller i sig! Underbara sommartid! <3

Ska förövrigt äta mys middag med min pappa idag och imorgon ska jag mysa ute hos syster om allt går som planerat å sen vara barnvakt åt mitt hjärta Kevin medans syster är på arbetsintervju, Håller tummarna för dig söt! <3

Men de får vara allt för mig sålänge, Vi hörs när vi hörs, om inte annat så får ni ha en fantastik sommar sålänge! :)


RSS 2.0