11 Maj

Gårdagen hos barnmorskan gick så mkt bättre än väntat! Var tråkigt nog inte samma kärring som sist men i säkert 5minuter öste hon posetivitet, cred och väldigt mkt uppskattande kommentarer över mig,  jag kände mig hel nöjd och Stolt! så receptet finns numera på apoteket ;D

Idag har de varit jobb som stått på schemat, även ringt en del viktiga samtal :) å de senaste två timmarna har jag spenderat på ballkongen å stekt för fulla muggar i solen! Kvällen kommer att spenderas i garaget om allt går som planerat! :)

Imorgon är ju en ledig dag precis som i vanlig ordning så jag tänkte börja dagen med att luncha med två av mina gamla arbetskamrater, Emilie och Tina, fantastiskt trevligt! klockan 13 har jag tydligen möte hos en specialist läkare på Unga vuxna.. har inte varit där på över ett år men jag antar att de handlar om sömn tabletterna, vad skulle de annars kunna vara liksom? :S å jag ska även passa på att kolla på lite bikinisar när jag ändå är på stan, kanske även ett par nya jeans shorts om jag hittar något som kan falla mig i smaken, vi får se helt enkelt :) Efter att jag har gjort stan blir de nog en promenad hem till bella för lite parksteeeeek och promenad :)

Hörs säkerligen imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0